Vinst i fotograferingstävling

Ibland kan jag ha tur i tävlingar. Och så hände det också i december ifjol då ValeriaKayava hade en tävling på Facebook där man skulle skriva vad man fick för tankar då man såg ett visst foto. Det var ett foto med människor, släde och höbalar. Jag skrev att bilden tog mig till barndomen då vi hade höbalar på gården som användes i fähuset åt våra kor. Och det gav mig vinst i tävlingen ?

Häromdagen var det dags. Vädret var inte det bästa(det regnade och var kallt), men fotograferingssessionen blev lyckad i alla fall. Och eftersom jag gillar att vara i naturen, så var det självklart från början att fotograferingen skulle ske utomhus, oavsett väder.

Resultatet blev många bra foton som jag planerar att använda bl.a på min kommande hemsida. En liten ”sneakpeak” får ni se här av fotona.

På tal om hemsida, så idag blir det att jobba med den lite. Jag ska bl.a skicka bilderna till personen som hjälper mig att göra hemsidan, en duktig studerande. Snart är den klar. Jag är glad att jag får hjälp med den. Jag tänkte göra den själv, men kom aldrig igång. Men, resultatet kommer att bli bra, hoppas att ni också tycker det den dagen ni får se den ?

Ha en bra dag alla!

Lämna en kommentar