Deltagande i Vasa Festival 2018

I somras fick jag möjligheten att delta i Vasa Festival som VIP gäst i dagarna två. Det här tack vare en kompis som bjöd mig. Och vilken upplevelse med bl.a tre rätters middag som var superb, fin-fin musik och social samvaro. Vädret var också på festivalens sida.

En av mina förhandsfavoriter vad gäller musiken var E-type. Men även andra stjärnor var med vars musik jag var glad att jag fick stifta bekantskap med.

Vasa Festival är ett av många evenemang som jag ”drar mig för” för att delta i då jag är rullstolsburen. Orsaken är att det blir lätt trångt då folk samlas, alkoholen flödar i människors blod vilket gör att dom eventuellt ramlar över en. Tillgängligheten på stället är förstås också en sak att ha i beaktande; är det svårt att ta sig fram med rullstolen där, t.ex.
Även inva-wc möjligheter är en orsak till att det kan bli problem. Men där har jag hittat en rätt bra lösning, så det är inget jag behöver tänka på ”i första hand”.Hur som helst, de här dagarna på festival gick bra och jag ”stormtrivdes”. Och det tack vare hen som bjöd mig, de personer som var i min närhet under tiden samt till arrangörerna som jag märkte gjorde sitt bästa för att jag skulle trivas som rullstolsburen gäst.2 reaktioner på ”Deltagande i Vasa Festival 2018”

Lämna en kommentar