God fortsättning på det nya året!

Ett nytt år är här efter lite ledighet. Hoppas att ni haft en fin jul- och nyårshelg ?, Det har jag haft, och nu känner jag mig taggad att fortsätta jobbet som erfarenhetstalare i mitt företag MaskrosStina samtidigt som jag fortsätter mina studier på Yrkesakademin.

Både jobbet inom företaget och studierna har redan kört igång.

T.ex. igår hade jag min första föreläsning och anordnade av rullstolsbana åt ett  10tal personer. Personerna var ivriga att provköra och prova på saker som är vardagliga för min del som rullstolsburen mest hela mitt liv. För att nämna några av momenten i banan var det att ta ner något från skåp med hjälp av griptång, och köra uppför/nerför en ramp.

Då det gäller studierna så håller jag på att läsa en del böcker och göra upp en affärsplan. En plan som ändras lite för varje dag. Men kul är det, både att jobba och studera ?

Jag har också hunnit med lite samarbete med en fotograf, men det skriver jag mera om en annan dag. Nu blir det att rensa lite i datorn, som ”mojtar” att den börjar bli för fullmatad.

Lämna en kommentar