Corona situationen ur mitt företagandes synvinkel, och sommaren som är på kommande

Ja, mitt liv har varit allt annat än vanligt sedan Corona pandemin bröt ut, både vad gäller privatlivet och ur jobbsynvinkel.

En företagare utan funktionsnedsättning fick det rätt tufft då pandemin bröt ut. Att dessutom ha en funktionsnedsättning, gjorde att jag blev tvungen att fundera om i stora delar av mitt liv; t.ex. mitt sociala umgänge, till hur jag skulle sköta mitt företagande, så det skulle passa min hälsa bäst.

Som ”pricken över i” så hade jag varit en rätt aktiv person före pandemin bröt ut, och nu blev det att försöka vänja sig vid ett lugnare liv, vilket inte var det lättaste.

Men, nu börjar jag hoppas på en bättre tid, då samhället börjar våga öppna upp mera, och alltfler får sina vaccindoser. Så även jag. Någon gång i maj har jag inbokat att få den andra dosen.

Vad vill jag komma fram till? Jo, det att om ni behöver en erfarenhetsexpert som mig i någon irl sammanhang, så är ni hjärtligt välkomna att höra av er! (Jag fortsätter även med online tjänster, som t.ex. föreläsningar och konsulteringar) Mina tjänster kan ni läsa om på min hemsida www.maskrosstina.fi

Så låt oss hoppas nu att läget blir bra inom någon snar framtid, eller hur?

Lämna en kommentar