Så var utbildningen till Mental coach, igång

För en tid sedan fick jag veta om en utbildning till Mental coach som Christoph Treier och Jeanette Szymanski skulle ”hålla i trådarna” för. Så, eftersom jag har funderat länge på att gå en liknande utbildning, så nappade jag på nu.

Igår var det dags för första skolningskvällen, och då fick vi lära oss om självbild. Och idag har jag fixat hemläxan, som innebar att filma in en videosnutt med mig själv. Eftersom jag börjar bli rätt van att filma mig själv, eller att någon annan filmar mig, så gick det bra. Men det som var pirrigt var att veta vilket innehåll jag skulle ha.

Det blev en liten, kort snutt, och nu väntar jag på att få feedback på det. Hur tror ni att det går? 🙂

Vad har jag för planer efter utbildningen då? Jo, efter den, har jag planer på att starta samtalstjänst för personer med funktionsnedsättning, och för samma grupp men som också är anhöriga till alkoholmissbrukare.

Jag hör själv till båda grupperna, och jag har fått bra professionell hjälp av bl.a samtalsterapeuter, och nu vill jag hjälpa andra i liknande livssituation som mig. Jag tror också att en dylik samtalstjänst behövs, där personer med funktionsnedsättning kan vända sig till någon för att prata, som har liknande erfarenheter. Man förstår varandra bättre, då man har gått igenom liknande saker i sina liv.

Vad tror ni som läser det här..Finns det behov av en sådan här tjänst?

Lämna en kommentar