Veckans sista vardag började jag med LinkedIn kurs

Redo för LinkedIn kurs

Imorse var jag ”uppe med tuppen” för att hinna göra mig iordning för LinkedIn kurs med Ulrika Mårte’n från Social Success Sverige AB (https://www.socialsuccess.se/?fbclid=IwAR1hsEI5mFv4Ch-JH7XQzVNPY3eFfCVjHirqTpSWLliyJstJgrh9F5Fu0-g) Och nu är jag ännu mera taggad att börja jobba mera med LinkedIn och skapa nätverk där. Hittills har jag inte varit så aktiv där, för jag har inte riktigt vetat vad jag ska posta där och hur det fungerar.

Sådär ”överlag” är det roligt att nätverka och skapa nya kontakter världen över. Det som jag kanske borde lära mig bättre är engelska och finska, men det kommer väl med tiden att jag lär mig bättre. Åtminstone finskan märker jag att jag har blivit bättre på med åren. Engelskan har jag haft lättare med hela tiden.

Vill du också ha kontakt med mig på LinkedIn? Välkommen att ta kontakt med mig där 🙂 Om du vill följa mig i mitt företag MaskrosStina(www.maskrosstina.fi), så hittar du MaskrosStina sidor på både Facebook och Instagram. Där finns även Äventyrsrullaren, där jag lägger ut uppdateringar från mina äventyr i rullstol.

På tal om äventyr..Nu ska jag så småningom ta natt för att vila ut mig tills det är dags för äventyr i morgon. Vill du veta mer? Ja, det kommer garanterat uppdateringar om äventyret på mina sidor/blogg 🙂

Lämna en kommentar