Hej och hå, ut i pulkabacken det for…

Äventyrsrullare i pulka

Jepp, ni läste rätt. I lördags begav jag mig, tillsammans med 2 personliga assistenter, till Gamla Vasa för att uppleva barndomsminnen i pulkabacken. Och, oj så skoj det var, det hann bli en hel del skratt under den korta tiden vi var där 😀 (Eftersom det snöade och vädret inte var det bästa, så blev en kort visit)

Ärligt sagt, så trodde jag att jag skulle ha dålig balans att kunna hållas i pulkan nerför backarna, men det gick bra och jag körde helt själv. Så, balansen har inte blivit så dålig som jag var rädd för att den hade blivit. Jag åkte pulka för något år sedan också, men då var det bara på plan mark. Så det var lite mera spännande den här gången.

Så, nu är det bara att se om det kommer fler möjligheter(kanske i strålande solsken?) till att åka till pulkbacken den här vintern 🙂 För det är ju inte bara roligt att åka pulka, det är också bra balansträning för mig.

Tänk vad bra det är det här med personlig assistans. Jag skulle önska att det skulle vara lättare att få det beviljat än vad det är på många ställen i Finland. Det skulle innebära mera psykisk välmående hos personer med funktionsnedsättning.

Lämna en kommentar