Ut på tur till min barndomsby

Idag blev det tidig väckning(om man jämför med andra ”vanliga” dagar), då det var dags för ”Chokladpralinen” att få på sig sina sommardäck.(Ja, t.o.m så ingen av de fyrbenta fröknarna hann väcka mig heller, som de annars brukar göra.)

Det blev en innehållsrik stund som jag hann med, den lilla stund jag var ”på vift”. Förutom att besöka min mor, tog jag mig en fotograferingsrunda i byn också och besökte min gamla skola där jag började min skolkarriär och UF lokalen där jag bl.a har spelat revy. (Jag har, för övrigt, haft förmånen att vara integrerad i vanlig skola hela mitt studieliv, vilket jag är tacksam över. Jag är också innerligt tacksam över all hjälp och stöd jag fått/får så att jag kunnat//kan vara en del av t.ex. föreningsliv, precis som en ”vanlig” person. ) De här händelserna i mitt liv har styrkt mig som människa, men också gett mig rikt socialt liv.


Medan en familjemedlem la på sommardäcken på bilen, så blev det för mig att ”flyga” lite, d.v.s jag satt i bilen medan framdelen av bilen var i luften 😀 😉 Det gick bra, fastän jag var lite emot att köra bilen ovanpå klossarna som skulle få bilen högre upp.

Då jag kom mig ur bilen, roade jag mig att ta foton på fina blomster som piggade upp den annars smått grådaskiga dagen, innan det var dags för kaffepaus med förmiddagens sällskap.

Lämna en kommentar