Start på ett stort projekt inom företaget

Fotosession ”Studentmössa”

Hoppas att ni har det bra, och att inte Coronan har ställt till det alltför mycket för er.

För min del har det gått över förväntan bra, trots att Corona har vänt en del ”uppochner” på min tillvaro, både privat och företagsmässigt. Så det är jag förstås tacksam över.

På sistone har det börjat röra på sig en hel del i mitt företag då det gäller nya samarbeten och kommande jobb. Det största av allt det nya är ett projekt som vi startade igår tillsammans med fotograf Valeria (https://www.valeria.fi/?fbclid=IwAR2xEmAO959h8afcMBe9hwmeJzlRKXRc-wP-RjJ8ngGHsyKtD1ubSI0Lwfo ), som var med och fotograferade/filmade mig då jag var på Skattjakt i Korsnäs skogarna och efteråt for vi på fotosession till en fiskehamn i Korsnäs och tog foton av mig då jag hade studentmössan på mig. (Hon har också, för övrigt, tagit några av fotona som jag har på min hemsida.)

Uppgift under Skattjakt: Plocka kvistar och fixa trianglar av dem.

En spännande tid är framför mig, då jag ska spendera en hel del tid med Valeria, och jag ser framemot det 🙂 Om ni vill följa mig på resan tillsammans med henne, så håll ögonen på min blogg och mina Facebook/Instagram sidor MaskrosStina och Äventyrsrullaren. Jag kommer förstås också att lägga upp material från de andra jobben jag har på gång också, på de här sidorna.

Lämna en kommentar