Ut på tur till byns sportplan

Ja, dit bar det idag för att träna en stund. Förutom Cross Fit inspirerad träning(se bilder på Äventyrsrullaren på Instagram/Facebook), så körde jag ett varv med rullstolen kring hela löparbanan. Tänk vad roligare det är att träna då man är utomhus, än då man är inomhus…

En del barndomsminnen kom också upp i huvdet, medan vi var på sportplanen. Bl.a minnen från idrottsdagar som vi hade då jag gick i lågstadiet, då alla lågstadier i kommunen samlades på just den här platsen. Även de gångarna så körde jag med rullstolen runt hela banan(och då tid, om jag minns rätt). En annan gren som jag tränade då också, så var kulstötning.

Tanken var också att jag skulle göra en liten filmsnutt innan vi skulle ta oss hemåt. Men igen ville vindarna inte riktigt samarbeta, så det var svårt att filma så att min röst hördes. Så, den filmen får bli till annan dag, eller så på något ställe inomhus, jag får se.

Men en fin eftermiddag med bra träning och fina bilder blev det i alla fall med trevligt sällskap.

Lämna en kommentar