Uppdatering av kalender

Idag har varit en sådan dag så jag har lagt in flera nya program i min kalender, både jobbrelaterat och fritid. Bl.a har det blivit klart att jag ska läsa läxor med kommunens flyktingbarn en dag till i veckan, vilket är givande. Jag slår, så att säga, flera flugor i en smäll då: 1) vara en del av nätverket som hjälper dem i integrationen, 2) lära känna dem bättre, 3) att friska upp mitt eget minne vad gäller olika ämnen ? Idag var det t.ex. finska läxa som jag fick ta del av.


Då jag var klar med den arbetsstunden, så fortsatte jag till by butiken tillsammans med mamma, för att veckohandla. Det var inte så mycket som fattades i skåpen, så det kändes bra att spara lite på presentkortet som jag fått. Men ändå slog mig tanken: ”Oj, vad det går fort ett presentkort blir använt” ?

Väl hemma njöt jag av mat(en av mina favoriter makaronilåda) som mor lagat innan hon kom efter mig, den var både god och så sparade jag lite på min tid/energi där också då jag inte behövde börja fundera på att laga mat. Här på kvällskvisten har jag skrivit på två tidningsinsändare som jag har liten del i. Så, m.a.o., jag får nog vara nöjd med dagens resultat. I morgon är en ny dag, och återstår att se vad man får utfört då. Jag har alltid i bakhuvudet nu att jag ska inte ta på mig alltför mycket program, få se hur det lyckas.

 Hoppas er vecka har börjat bra också ?

Lämna en kommentar