Friluftsdag med bl.a pulka åkning och korvgrillningPå förmiddagen for jag iväg tillsammans med en kompis på friluftsdag som Vänstugan Träffpunkten i Malax ordnade. (Ni som har Facebook kan följa med dess verksamhet på deras FB sida). Vi var många som samlades och på programmet stod allt från diskussioner, korvgrillning och pulkaåkning. Ja, och så en hel del glada miner till ?


Det är åratal sedan jag åkte pulka senast(ja, det kan t.o.m vara i barndomen), men idag fick jag möjligheten tack vare vänner som hjälpte mig. Friluftsliv är ett stort intresse för mig, och att dessutom få göra något som jag inte så ofta gör/aldrig gjort sätter ”krydda” på mitt friluftsliv.

Efter att mina vänner kört i pulkbacken(jag vågade inte göra det ifall jag inte skulle kunna hålla balansen utan jag nöjde mig att fotografera dem istället), så smakade det gott med grillkorv och kaffe innan vi styrde kosan hemåt igen.
Väl hemma kände jag mig smått ”kaputt” (det tog tydligen på mera än vad jag hade kunnat ana att åka pulka ?), så det blev att vila lite innan jag tog mig an kvällens göromål. Få se, kanske jag känner av några muskler i morgon som jag inte vetat om ?


Jag har en s.k. skidpulka också, men p.g.a en del väderomständigheter får jag inte den  till mitt förfogande, men skall försöka få det fixat bara vädret tillåter. Det är lite synd, för det skulle vara trevligt och även träningsmässigt bra nu att ha den till förfogande då det är så mycket snö på marken.


Lämna en kommentar