Politik dagVeckan avslutade jag med en politisk dag. Mitt på dagen tog jag mig ut i kylan(närmare -20 grader) för att delta i Kretsstyrelsemöte där vi bl.a. behandlade frågor kring riksdagsvalet.

Vi diskuterade också miljöfrågor, som är ganska ”på tapeten” nu tack vare Greta Thunberg, en ung tjej med diagnosen Asperger. Vi funderade bl.a kring vad vi tyckte vad man kunde göra för att förbättra miljön. Jag gav som förslag att man kunde se till så kollektivtrafiken blir mera anpassad så t.ex. rullstolsburna (och familjer med barnvagnar) skulle ha bättre möjlighet att åka kollektivt istället för att ta egen bil efter t.ex. bussen.

Samtidigt passade jag på att bjuda in partikollegor till ”erfarenhetskvällen” på Korsnäs bibliotek inkommande torsdag k. 19.00, där jag kommer att berätta bl.a om mina naturäventyr.
Välkomna ni också! ?Nu ska jag så småningom ta natt och så tar man itu med en ny vecka imorgon. En vecka innehållandes både jobb, shopping och andra fritidssysselsättningar, såsom det ser ut nu i alla fall.

Lämna en kommentar