Träff med Avon Cosmetics Finland nya försäljningschef

Idag har jag varit och träffat Jenni som nyligen blivit vår nya försäljningschef i Finland. En trevlig och glad tjej och vi hade bra diskussion kring mitt försäljningsjobb i deras företag.

Jag har nu sålt Avon´s produkter i flera år, och är nöjd med dem ännu och folk runtom tycks också gilla dem, med tanke på mitt kundunderlag.

Det som jag tycker är så bra med Avon Cosmetics produkter är att det är inte bara kosmetika produkter det handlar om, utan det finns något för hela familjen. I utbudet finns t.ex också kläder, smycken, vardaglig hudvård såsom duschgeler och handtvålar m.m. Personligen använder jag mycket av deras produkter, och som favorit vill jag nämna byxor som säljs i deras kataloger. De jag har haft/har är lätt att klä på och bekväma att ha på sig, vilket är viktigt då man är rullstolsburen.

I Avon´s sortiment finns också välgörenhetsprodukter till förmån både till Naistenlinja föreningen(som jobbar för att förebygga våld i hem) och en förening för patienter som insjuknat i bröstcancer. Att Avon samarbetar med dessa två föreningar, gör att jag gärna är återsförsäljare åt företaget.

Vill du bekanta dig med nuvarande utbud av produkterna, så välkommen att gå in på min webbshop: https://www.avon.fi/kauppa/stinas-shop Utbudet där ändrar inkommande fredag då det är nästsista dagen i februari.

Lämna en kommentar