En byarunda blev en marknadsförings runda

Idag begav jag mig på en byarunda solens sällskap där tanken var att jag skulle utföra privata ärenden. Men innan jag var hem så konstaterade jag att det blev en marknadsförings runda av mitt företag på samma gång. Orsak? Jo, jag träffade på många bekanta längs min rutt, som jag passade på att diskutera min företagsverksamhet.

På hemvägen gick jag förbi byns restaurang och passade på att ta hem lite mat åt mig. På dagens tallrik fanns en god, kryddstark lasagne. (Jo, jag vet att det är fastlagstisdagen, men jag är ingen direkt fan av soppor, och speciellt klimparna som finns i soppan som brukar kokas den här dagen, så istället fick det bli lasagne.) Någon fastlagsbulle blev det inte heller, för jag tyckte att jag hade ätit så många redan så det räcker för min del.

Efter att ha intagit dagens middag, blev det att ringa ett telefonsamtal och diskutera lite föreningssaker. Det är en hel del att tänka på då man försöker få en förening att vara aktiv, så då är det bra att man har en bra sammanhållning så man kan diskutera saker och ting även utanför styrelsemöten.

Lämna en kommentar