Terapiers inverkan på min dag

Igår fick jag tydligen en lite väl häftig dos av terapier då jag hade 3 st. ”på raken”. Jag har haft det förut och det gått bra, men vet inte riktigt vad som hände igår. Min reaktion blev nämligen rätt stark, så då jag kom hem var jag totalt slut, vilket resulterade i att jag sov några timmar. Men ändå var det som inte tröttheten ville ge med sig, utan jag kände mig halvdåsig hela kvällen tills jag gav mig lov till mig själv att jag skulle få lägga mig till natten. Ja, t.o.m. en och annan tår kom, vilket inte händer mig så lätt. Vet inte, men kanske det är en reaktion över att det varit en del program på sistone + en del annat att tänka på också som kanske inte är så trevliga saker.

Hursomhelst, jag hoppades denna dag skulle bli bättre, och det har den varit. Jag har ”nåssat på” med lite av varje då det gäller jobb. Jag har också hunnit med en liten promenad till byn, som gjorde gott. Imorgon tar jag ny fart igen, då verkar det bli kvalitétstid med en bråkdel av min familj. Och vet ni..något som jag väntat på hela veckan, är också snart här..nämligen helgen då jag igen får umgås med fina människor.

Jag vill avsluta dagens inlägg med följande text:


Lämna en kommentar