Ett skratt förlänger livet, sägs det. Så, hur länge lever jag då, tro?

Vilka dagar säger jag bara. Har inte haft sådana här underbara dagar på länge såsom jag haft veckan som gått. I torsdags blev en planerad färd till en plats söderut, en hel dag ut på vägarna både i söder och norr.

I fredags for jag i tanke på att jag skulle marknadsföra mig som erfarenhetsexpert och hamnade på en härlig eftermiddag med bl.a cykling på programmet. Som syns på bilderna jag lägger in här, så blev det många goda skratt under den cykelfärden.

Igår var det dags för en efterlängtad dag/kväll med en grupp singlar. På eftermiddagen kom en vän från gruppen efter mig, och färden började norrut, till Jakobstad. Och som sig bör så blev det en del extra stopp under färden, och så även många glada skratt. Kvällen spenderade vi kvalitétstid med cirka 20 andra fina människor. Bilder kommer i ett skilt inlägg.

Idag har jag haft en vilodag där jag bl.a tänkt tillbaks på denna underbara och oväntade men ack så välbehövliga veckan.


Gråt-attack nr. ? för dagen p.g.a. skratt

Lämna en kommentar