En helg med socialt umgänge, både irl och via nätet

Vilken helg..en helt underbar sådan tillsammans med vänner både ”i verkligheten” men även via nätet. Tårarna har sprutat flera gånger på grund skratt, ja, vad skulle jag göra utan dessa fina och smått galna vänner som förgyller mitt liv..? Det skulle bli en verkligt trist vardag, precis som jag minns att jag haft på den tiden jag upplevde mig inte ha några vänner att umgås med. Nu är det nästan tvärtom, så jag inte hinner med alla såsom jag skulle önska.


Gårdagen spenderades i Vasa-Korsholm, först var vi på Vaasa Street food och strosade runt lite, njöt av både kaffe och våffla/grädde. Efter en stund där var det dags att åka vidare till Café Arken (http://www.cafearken.fi/ ) där vi mötte upp andra vänner. Så dit for en trevlig eftermiddag i ett ”huj”. Tänk vad man kan börja längta efter nästa dag, bara för att man hittar socialt umgänge…


Med dessa ord önskar jag alla läsare en fortsatt trevlig söndag. Är du singel och vill komma med i en fin grupp, där alla är välkomna, så rekommenderar jag varmt Facebook gruppen Singelliv i Österbotten.

Lämna en kommentar