Tankar kring mitt försäljnings-jobb

Ikväll tänker jag dela med mig lite av tankar kring mitt lilla försäljningsjobb. Jag har sålt produkter åt det aktuella företaget nu i ett antal år, och trivs bara bättre och bättre. Nej, det ger inte mycket klirr i kassan, men alltid något om man inte har så stora förhoppningar på att bli rik ”över en dag”. Vad mera ger det? Jo, rikt socialt liv, självständigt arbetsliv(jag kan arbeta lite då orken och lusten faller på och jag behöver inte heller ha någon av mina ”högra händer” bredvid mig hela tiden under arbetets gång) Missförstå mig rätt nu, jag är glad att mina ”högra händer” finns till hands då det behövs och jag trivs jättebra med dem. Men, precis som vem som helst, så vill jag också kunna jobba självständigt ibland. Det här är möjligt tack vare bl.a. mina underbara kunder som också drar ”sitt strå till stacken” genom att ge en handräckning. Exempel: då jag är på kundbesök, kommer kunden ut till min bil och hämtar sin produkt-kasse.

Idag har det varit en sådan dag där jag för det mesta jobbat självständigt. Min ena ”högra hand” var bara hit för att hjälpa bära in produkt-lådor ur bilen som jag lämnade där igår efter att ha varit på försäljnings-runda.

Så, kvällens tanke vill jag uttrycka såhär: Jag är oerhört tacksam över att få chansen att jobba med det här fina jobbet, tack alla fina kunder och andra samarbetspartners som gör det möjligt för mig! Och till en och annan som inte tror på mitt jobb och kanske tycker att det inte är något ”riktigt” jobb eftersom det inte ger en rik plånbok; snälla, tänk efter före ni säger/visar utåt vad ni tänker om mitt jobb. Det kan verkligen såra då man ser att ni tvivlar/har annan åsikt om mitt jobb.

Härmed önskar jag alla en fortsatt fin kväll 🙂



Lämna en kommentar