Friluftsliv, skolning = härlig dag

Idag har jag haft en av mina bättre dagar igen. Orsak? Jo, jag har fått andas lite sjöluft i värmande sol och ikväll har jag deltagit i en ”prima” försäljningsskolning.
Dagen började med en minigolf-runda tillsammans med mina kollegor och vänner i en av Träffpunkterna. Efter en smått dålig runda resultatmässigt för mig, blev det lunch-dags innan vi avtackade en fin kollega som var sista dagen med oss. Men kan ju tillägga att trots att jag är smått ”usel” på att spela minigolf, så är jag tacksam att jag får vara med och spela ”som alla andra”. Och det tack vare fina medmänniskor.
Efter arbetsdagens slut bar det av in till Vasa där jag träffade en ny bekantskap. Jag går efter mottot ”man har aldrig för lite vänner”, så jag träffar gärna nya bekantskaper. Det här visade sig bli en fin stund innan dagen fortsatte med Avon skolning på programmet.
Kort sagt, en dag med många skratt och fina minnen att bära på. Men en ”dagens tanke” som jag kom att tänka på..varför verkar inte ”samhället” tro att man kan ha manlig personlig hjälpare om man själv är kvinna? Jag måste ärligen säga att jag är glad att jag har möjligheten att ha både manliga och kvinnliga hjälpare. På så vis blir mitt liv mångsidigare också, då jag får ta till hjälp av båda könen.

Dagens foton:

Lite ovanligt mönster på stenen


Lämna en kommentar