En städningens dag

Så har lägenheten blivit städad inför midsommaren som snart nalkas. P.g.a. lite tight tidtabell blev det att städa den redan den här helgen. Känns skönt att ha det gjort, och gott doftar det också 🙂 Tvättmaskinen har också fått jobba en del, så imorgon vet jag vad som väntar..nämligen att plocka in ny-tvätten i mitt lilla klädskåp. Eller..det är väl kanske som en familjemedlem säger..om jag skulle ha ”mage” att slänga bort en del ur skåpet som jag inte behöver mera, så skulle det finnas mera utrymme. Ja, kanske det..;) Får se om den dagen kommer då jag får den ”nycken” att jag kastar bort onödiga saker/kläder därifrån.

Annat som jag hunnit med under dagen är att planera mera inför nästa helgs ”stora happening”. Ni som följer med bloggen får så småningom veta vad jag har på gång 😉
Men före den nya veckan tar vid, så får jag hoppas att vädret är på min sida imorgon så jag kan åka på internationell mattorg till Vasa. Det blir nämligen inte så trevligt att åka om det regnar 🙁

Idag har jag känt tacksamhet över att ha umgänges-krets som hjälper mig då min egen förmåga inte riktigt räcker till. Idag var det städningen jag behövde hjälp med. Imorgon får vi se om det är annat jag behöver hjälp med, eller om jag klarar av allt själv.

Lämna en kommentar