Svårt med dagsplanering p.g.a vädret

Att vara rullstolsburen innebär en hel del planering i ens kalender. Det som man dock inte kan förutspå är hur vädret blir.

Igår var det en sådan dag. Jag hade planerat en tur till byn för att utföra både privata och arbetsärenden. Kl. 9 på morgonen skickade jag till en personlig assistent att hen inte behövde komma för att hjälpa, för det verkade bli en fin dag. Men tji fick jag..Mitt på dagen då jag så småningom skulle börja bege mig ut på ”byarundan” började det snöa, och det kom ner ganska rikligt. Så, det blev att ringa samma assistent igen och be henne komma i jobb.

Om jag har ärenden till byn som kan vänta, hade jag kunnat vänta tills idag då det är solsken, men igår råkade det sig att det var akuta ärenden som jag behövde sköta om. Men jag tog i alla fall vara på solens värme idag, och gick en runda, bl.a. för att hämta posten. Jag var för snabb att radera fotot från telefon, men här kommer en länk till mitt Instagram konto Äventyrsrullaren, där ni hittar fotot som jag tog idag av solen och mig: https://www.instagram.com/p/B8ORt5_gd0F/?fbclid=IwAR3_HQZu-CYP952V0g-vj3O9wJy1SzFWYg6KFIFaJifQlKrn6DyCNDKZpjs

Lämna en kommentar