En planeringsdag med vilopaus tillsammans med en sällskapssjuk fröken

Idag har jag haft en planeringsdag inför morgondagens Paneldebatt om Mångfald i näringslivet på Bock´s i morgon ( https://www.vaasainsider.fi/forskning-utbildning/arets-paneldebatt-mangfald-eller-enfald-i-det-osterbottniska-naringslivet-vad-vinner-vi-pa-mangfald-och-hur-skapar-vi-den-rent-konkret/ ) dit jag bl.a kommer att ta med en flyer med information om hur man hittar MaskrosStina på sociala medier. Vidare har jag planerat lite inför helgens resa då det bär av på skolning inom politiken, till Helsingfors.

Det har också varit en dag med kvalitétstid mina fyrbenta fröknar. Bl.a under dagens vilopaus fick jag sällskap av Simba. Båda fröknarna har varit inne mest hela dagen, så vet inte om de börjar i känsla av att de ska snart åka till en kompis medans matte ska på resa.

Hursomhelst, jag ser framemot några dagar i huvudstaden nu tillsammans med partikollegor. Hoppas bara att vi får bra väder.

Lämna en kommentar