Svalor på besök

Vilken ”häftig” start på arbetsdagen..Vi hann inte vara länge på jobbet, innan vi fick besök av 2 st. svalor. Och det var då inte det lättaste att få ut dem, de hade tydligen bestämt sig för att vara med på Träffpunkten dom också 😉 Men till sist verkade de i alla fall få ledan, så de flög ut av sig själva. Och inte lämnade de så många spår av sig heller, som tur 😉
Jag hann tänka flera gånger under arbetsdagens lopp, vad det är trevligt att ha bekanta att diskutera med. Jag kommer att avsluta mitt jobb på en av Träffpunkterna, men en sak är dock säker..jag kommer att sakna mina vänner där.
Då arbetsdagen var slut hade jag planerat att köra en runda till byn för att uträtta ärenden. Men si det ville inte vädret riktigt samarbeta kring, så det blev att köra hem istället och mysa med katterna medan regnet smattrat på fönstren. Får hoppas att vädret är bättre imorgon, så tar jag ”ny fart”.
Dagens bild kommer från arbetstimmarna med bland annat fåglarna. Önskar mina läsare en trevlig vecka!


Lämna en kommentar