En lite varmare dag..

med lite av varje på agendan. Ja, så har min dag sett ut. Jag började med en tur till Närpes där jag fick skön massage. Väl hemma i byn så fortsatte jag med lite motion medan jag uträttade lite ärenden, både av privat natur och jobbärenden. Och i.o.m. promenaden vill jag lyfta fram min tacksamhet över företag som har god service och kommer ut och betjänar mig ”på gatan”, så behöver jag inte känna att jag skall ha en ”höger hand” att göra det. Det var rätt skönt med en promenad på x antal km, så vi får hoppas att det här vädret börjar hålla i sig nu.

Väl hemma fick jag ”nycken” att börja fotografera produkter jag säljer, och det blev en del foton innan jag var nöjd. Bl.a. fotograferade jag mig själv både före lite smink och hur resultatet blev.

Nu ikväll så har jag haft en del av min familj på besök och vi har gått igenom lite planering inför en speciell dag som snart infaller. Atthur, systers hund, fick också vara med på ett hörn och säga sin åsikt. Mina katter fick dock vara på egen väg, då de inte är så riktigt förtjusta i hundar, tyvärr.

Nu får det snart bli god natt härifrån. Imorgon väntar en lång dag med bl.a. friluftsdag och skolning på schemat.


Lämna en kommentar