Socialt umgänge ”för hela slanten”

Dagen har gått i socialt tecken tillsammans med flera andra kalasgäster. Dagens skratt bjöd min ena 4-benta vän, Simba, på samt en hungrig fågel. En ståtlig fiskmås fick nämligen för sig att hen skulle smaska på kattmaten som jag hade lagt ut åt mina vänner då jag skulle bort. Men då blev det fart på Simba som råkade se fågelns försök, så hon sprang med fart till matkoppen 😀 Förstås blev resultatet kanske inte som Simba hade tänkt sig, d.v.s. att få sätta klorna i den hungriga gästen, men åtminstone flög han snällt därifrån och satte sig en bit från mat-platsen. Fortsättningen vet jag ingenting om, annat än att skålen var tom då jag kom hem. Då får man fundera vem som ätit mest ur den.

Min tanke-verksamhet har bestått av att fundera mera på en blogg angående skönhetsprodukter, och nu tror jag att jag har konceptet på klart. Tack till en Avon lady för tips och råd! Jag skriver här då jag har igång bloggen ifall ni vill följa den.


Lämna en kommentar