Besök av frissa

Nuförtiden funderar jag mycket på vem jag ska träffa/inte träffa; var ska jag röra mig/inte röra mig, p.g.a risken att bli smittad av Corona viruset.

En sak har jag dock på klart och haft det ganska från att det blev att börja vara försiktig, och det är att klippa håret, det tänker jag inte undvika. Jag trivs med att ha kort hår, och därför vill jag inte släppa det för långt heller.

Så nu är jag extra glad att jag har en frisörska som kommer hem till mig, och jag inte behöver ta mig någonstans och ”på kuppen” utsätta mig för mera smittorisk.

Sådär annars också, t.ex. före Corona problematiken började, så var det behändigt att hon kommer hem till mig för att göra mig fin i håret. Därför att, att ta sig från punkt A till B innebär alltid lite mera planering(t.ex. tidsmässigt) då jag sitter i rullstol. Varför då? Jo, för det tar lite längre för mig att klä på mig och ta mig ut till bilen(eller samma sak om jag kör med rullstolen till ett ställe.) (Nu säger jag inte att jag gillar att ta mig från punkt A till B trots att det tar sin lilla stund, men ibland kan det vara skönt att få vara ”lite lat” också ;).)

Såhär ser resultatet ut efter dagens klippning:

Tack Cabelo i Korsnäs för att du gjorde mig fin igen 🙂

Lämna en kommentar