En lugn och fin lördag

Så skönt det kan vara att bara ”vara”, precis som jag varit idag. Jag hade tänkt ut några ”måsten”, men det blev ”pannkaka” av dem förutom enstaka mail jag sänt å mitt försäljnings-jobb vägnar. Istället har jag ”kört skyttel-trafik” mellan lägenheten-tvättstugan och fått bort den hopen som jag tittat på antal dagar nu. Emellan jag bytte i tvättmaskinen så hann jag och Luna, min kattunge, även på en liten promenad. Nog kan tystnaden betyda mycket ibland.
Vad annat har dagen fört med sig..jo, en del tekniska problem. Ni ska veta, jag är inte så teknisk belagd av mig, så när något sådant krånglar, är det inte så kul. Men ack den som ger sig..ett problem fick löst, nämligen att få en dvd-spelare nedladdad till min dator. Det andra tekniska problemet har tyvärr inte fått löst ännu, och det är jag lite rädd att jag inte får heller före jag köper ny telefon. Instagram, som jag använder en del i mitt försäljnings-jobb, vill nämligen inte samarbeta med mig alla dagar. Så är även fallet för tillfället och varit så i några dagar nu. Orsaken till att jag funderar att jag hamnar att köpa ny telefon är att den sort av telefon jag har, lär har planer på att sluta stöda Instagram. Och med min ”vanliga” otur så kan så vara fallet redan. Återstår att se om mina farhågor besannas.
Till sist vill jag sluta med en text av min favorit Nalle Puh:

Lämna en kommentar