Samarbetsavtalet med Callifine, undertecknat :)

Så var det dags..Nu har första leveransen av Callifine’s halssmycken och nyckelringar, anlänt till Korsnäs och samarbetsavtalet med företaget är antecknat. Till att börja med har jag köpt in endast en bråkdel av deras sortiment, men om det kommer efterfrågan på en viss ängel, så beställer jag, då jag har ett minimi antal produkter att beställa
Hela sortimentet hittar ni här: Callifine smycken Då ni söker på nyckelringar, så hittar ni sidan med deras nyckelringar.

De här har jag i lager(Angelina nyckelringen börjar då vara slutsåld hos mig för tillfället):

Halssmycken
Nyckelringar

 Personligen har jag fastnat för Angelina och Exenia nyckelringarna; Angelina är ängeln som alltid är hos dig, och Exenia betyder lugn, står det på deras förpackningar. Därför tyckte jag att de passade att följa mig både i vardagen och i arbetet.

Jag har lagt ena på min nyckelknippa och den andra på min arbetsväska.

Vill du läsa mera om historien bakom de här produkterna? Här har skaparen Ann-Sofi Björklund skrivit: Historien om Callifine

Lämna en kommentar