Dags för radiointervju gällande mitt företag MaskrosStina


Idag var det dags att vara med i Vega dag, ett program som sänds i Radio Vega med Peter Fahlund som intervjuare. Det var en bra idé av YLE att också intervjua jurist Elias Vartio från Samarbetsförbundet kring funktionshinder r.f., som berättade mera allmänt om hur situationen är för oss funktionshindrade på arbetsmarknaden. Så, ja, utifrån vad Elias sa, så är jag ännu mera säker på att jag kanske är på rätt spår då det gäller mitt arbete som företagare, d.v.s att sprida kunskap om mitt liv och förhoppningsvis kunna bidra till en bättre framtid på arbetsmarknaden även för oss funktionshindrade. Eller vad säger ni?

Här kan ni lyssna på inlägget: Yle Mig får ni höra vid cirka tiden 9:50, sedan följer intervjun med Elias direkt efter.

Önskar er en fortsatt bra tisdag, om ni läser det här medan tisdagen ännu är här.


Lämna en kommentar