Test på både kör kunskap och muskler

På förmiddagen blev jag minsann testad som chaufför i vinterföre då jag och en personlig assistent for iväg på veckans Cross Fit träning. Det hade snöat över natten, och kort efter började regn falla ner från skyn. Så det blev en del snösörja längs vägen. Men trots att jag flera gånger var på väg ner i ett oönskat dike, så gick det bra. Så kanske jag är en bra chaufför då?

Då vi hade parkerat i Vasa, så var det dags för min personliga assistent att få träna lite, då hon skulle hjälpa mig från parkeringen till stället där vi tränar Cross Fit. Jag försökte hjälpa till, men ibland är det bättre att inte göra det, för då blir det mera tyngd vid de små framhjulen, så det sjunker lättare ner i sörjan. Istället drog hon rullstolen baklänges.

Väl inne i träningssalen var det dags för ett ordentligt träningspass för min del. Med facit i hand skulle jag behövt filma alla moment, men det glömde jag. Bra kändes det i alla fall, så jag är riktigt nöjd med dagens tränings stund.

Hemresan gick bättre, det hade hunnit regna bort en del snö från vägbanan. Få se hur det ser ut i morgon längs vägen då jag ska till byn. Om jag måste ta ”Chokladpralinen” eller om jag klarar att köra den lilla biten med ”Koltrasten”.


Lämna en kommentar