Samarbets träning i Cross Fit

En ny vecka har börjat och som traditionen börjar vara, så avslutade jag förra veckan med Cross Fit igår. Jag hann fundera om jag skulle åka, då jag inte visste hur vägen skulle se ut p.g.a snön som kommit ner. Men jag tänkte ”Äh..Cross Fit går jag inte miste om p.g.a eventuella problem med att köra. Det är bara att ta det försiktigt”. Sagt och gjort, så for jag iväg då min personliga assistent hade hjälpt mig att borsta av ”Chokladpralinen”(bilen) som var full av snö. Och bra gick det, bara man hölls i spåren som fanns.

Före vi tog oss till träningsstället så träffade jag en Avon Cosmetics kund som hade beställt produkter, vilket resulterade i en trevlig pratstund på samma gång.


Väl framme vid träningsstället så var det fullt med folk. I.o.m att det var Farsdag så hade föreningen som arrangerar träningen, bjudit in fädrar(eller andra släktingar) så att de skulle få prova på Cross Fit. Då det gäller vår grupp så fick de inbjudna prova på att träna sittandes, utan att t.ex. ta hjälp med benen. Precis såsom vi rullstolsburna också gör. En del av övningarna gjordes enskilt och en del tillsammans med oss i rullstol. Min personliga assistent fick vara min ”parhäst” och dagens övningar handlade en del om att träna med boll.

Jag arrangerar ju rullstolsbana åt folk(jag åker runt till t.ex. föreningar, arbetsplatser m.m.), och då har jag också sådana övningar som man inte får göra med hjälp av benen, utan man måste med armkraft(t.ex. att lyfta sig från rullstol till en annan stol). Och det lär vara en utmaning, har jag hört av de som provat.

Vill du också att jag ska komma och anordna en bana? Hör av dig i så fall, så fixar jag det ?


Lämna en kommentar