Lekis stund med ena kattfröken

Den ena av mina kattfröknar, Luna, verkar ha blivit smått villrådig nu då det mitt i allt blivit kallt och blött om hennes tassar och mage så fort hon sätter sin ena tass utanför dörren.(Hon är långhårig, så snön tar lätt i hennes päls) Så hon vet inte riktigt var hon vill vara, utan springer in och ut flera gånger per dag.

Ikväll tröttnade matte att öppna ytterdörren flera gånger, så istället så hade vi en liten lekis stund inomhus. Fröknarna(jag har två kattfröknar, Simba heter den andra) fick för några år sedan en leksak som har varit riktigt omtyckt. Så även ikväll, vilket ni kan se på videon och fotot. Andra roliga leksaker som de gillar är att sparka fotboll. I en del bollar är det något material som låter om sig, så ni kan tänka er att det är inte direkt tyst här under fotbollsmatcherna ?

Att ha husdjur är något som piggar upp mig då det känns ensamt och det är mörkt utomhus. Jag är uppväxt på en bondgård med både kor, rävar, hund och katt, så jag har hela mitt liv haft djur omkring mig och skulle inte kunna tänka mig att vara utan djur helt och hållet.

Lämna en kommentar