Roligt att kunna hjälpa till

Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att kunna hjälpa till där jag har kunnat. Det har kunnat vara frivilligarbete vid t.ex. föreningar(bl.a vid UF föreningar har jag varit funktionär vid evenemang, men även hjälpt till vid t.ex. byggen). Jag har även hjälpt privatpersoner(t.ex. vänner), då de behövt en handräckning som jag har kunnat ge, trots min funktionsnedsättning.

Nu var det dags igen. En kompis blev satt i karantän p.g.a eventuell Corona exponering, och behövde därför hjälp med att göra inköp. Så, häromdagen då jag rörde mig p.g.a andra ärenden i trakterna där hen bor, så begav jag mig till en affär för att införskaffa det hen hade bett mig om.

Det var lite spännande att köpa från inköpslistan, då det var för mig lite obekanta produkter. Men, det gick bra 🙂 Så, efter att vi(jag hade en personlig assistent med mig) hade köpt allt, så styrde vi min bil ”Chokladpralinen” mot kompisens hem och lämnade väskan på trappan.

Så, glad över att ha kunnat hjälpa till, åkte jag hemåt igen efteråt. Som ni kanske tänkt vid det här laget, så skulle inte mitt liv vara så lätt utan personliga assistenter eller andra hjälpande händer. Jag skulle t.ex. inte kunna hjälpa andra personer som behöver en hjälpande hand. Så, jag är tacksam över att ha tillgång till alla mina hjälpande händer, både personliga assistenter och andra som ger mig en hjälpande hand då det behövs.

Nu önskar jag alla en bra helg!

Lämna en kommentar