Project LIV:s 5 års gala

Igår kväll bänkade jag mig framför datorn för att följa med Project LIV:s gala som direktsändes på VBL:s sida. En fin gala som jag önskade jag kunnat närvara på. Men är glad att jag kunde närvara på det där viset.

Project LIV (hemsida ) gör ett oerhört viktigt jobb, jag är glad att så många barn har möjlighet att få sina Drömdagar mitt i all sorg och tunga stunder som det innebär att vara sjuk och kanske t.o.m. vara inlagd på sjukhus. Jag har en stor erfarenhet av det själv, jag mer eller mindre bodde på sjukhus/rehabiliteringsanstalt då jag var liten. Jag var dessutom långt hemifrån(för det mesta i Helsingfors) så min familj hade svårt att kunna hälsa på mig. En lättnad i de tyngre stunderna var de fina vårdarna som fanns på ställena jag var på, som kunde trösta mig lite i alla fall. Jag minns också att Lasse Eriksson´s kassetter med musik på dialekt, hjälpte mig.

Jag vill avsluta det här inlägget med att säga, om ni har möjlighet att göra ett barn som är sjuk, glad genom t.ex. besök på sjukhus, så gör det. De besök som jag fick då jag var på sjukhus piggade upp mig också. Bring back a lost smile, som nämndes flera gånger på galan. En fin låt som spelades under galan var följande: We are the world

Med en önskan om en fortsatt fin vecka!

Lämna en kommentar