Glad att jag hade tid hos fysioterapeut

Idag var jag extra glad att ha tid hos fysioterapeuten. För igen har jag nu råkat ut för en rätt häftig värk i nacken. Dock inte så häftig som senast jag hade problem, och det är jag tacksam över.

Under dagens besök funderade vi lite på de kommande gångerna, hur vi ska lägga upp det så det ska bli så bra träning som möjligt. Förutom det här året har jag lagt fram önskemål om att träna så ofta som möjligt i konditionssal, idag hade jag som önskemål att jag skulle träna magen aktivt men också göra övningar som är bra för nacke och axlar.


Under vår diskussion så tränade jag en del med en rätt tung boll. För det mesta brukar jag säga att jag får för lätta vikter, så fysioterapeuten var glad idag att vi hittade rätt vikt åt mig. Själv fick hon vara på sin vakt också, så hon inte skulle få klotet över sig p.g.a mina svängar ?

Det som gör träningen ännu effektivare och trevligare är då jag kommer så bra överens med mina terapeuter och vi kan både ”busa” och prata allvar under mina besök. Det gör att man ser framemot följande terapi gång.

Vill du se mera av mina bus och äventyr i vardagen så är du hjärtligt välkommen att följa mig på Instagram under kontot Äventyrsrullaren. Där försöker jag varva med både träningsbilder, ”bus-bilder” och bilder från andra äventyr jag tar mig på  samt vardagliga bilder. 

Lämna en kommentar