Plötsligt så händer det…

Oj, oj..ännu en lång bloggpaus är bakom mig..jag som så har flera gånger tänkt att NU ska jag börja blogga varje dag..men så mitt i allt så blir det dessa pauser igen…

Nå, denna gång kanske jag kan ”förlåta” mig själv bättre. Jag har nämligen inte legat på ”latsidan” utan istället samlat på mig en del bloggmaterial under en aktiv sommar. Det har varit möjligt bland annat tack vare min friluftsassistent och vänner som ställt upp på en hel del trevliga händelser under de här två månaderna sedan jag bloggade sist. Och, ja, så har vi ju haft ett riktigt härligt sommarväder också, vilket gjort att man velat vara mera aktiv. Dock blev det ”till sist” lite väl mycket av det goda då det gäller värmen, så är glad att den gav med sig.

Och så har en del annat också kretsat i mitt liv; tankar och funderingar, planering av livet o.s.v.

Men nu blir det småningom lite sömn efter en två dagars lite lugnare tempo. Imorgon bär det av igen på vägarna, då på kundbesök och så ska jag också städa lägenheten.

Ha det gott så hörs vi bästa läsare!

Lämna en kommentar