Oops..inte lätt med butikserbjudande ;)

Idag begav jag mig till en affär som hade utannonserat att de hade många fina erbjudanden. Vilket jag inte skulle ha gjort..resultatet blev att jag fick inte rum med allt i mitt lilla frysskåp 😀 Sådana gånger är man tacksam att ha hjälpsamma grannar, så nu har jag min mat utspridd till en granne också 😉

Annars har dagen varit helt okej, efter en start på dagen som blev lite annat än tänkt. Men, med bra samarbetspartners och förståelse så gick det bra.

Dagens middag bestod av något nytt och intressant, nämligen amerikansk pannkaka; en nyhet(som det stod på matlistan) som man gärna smakar igen.

Vad annat då..jo, jag har diskuterat med en av mina terapeuter vad en erfarenhetstalare inom psykisk ohälsa/missbruk kan åta sig för uppdrag och kring vilka teman man kunde föreläsa/diskutera med folk och vi kom fram till att det finns egentligen inget annat än fantasin som sätter gränser.
Annat på vår ”diskussionstapet” var det smått ”råddiga” system som råder lite här och där i vår värld, system som egentligen ingen riktigt vet hur det ska fungera. Men, nog ska det väl bli bra till sist kom vi fram till 🙂

Härmed önskar jag er alla en fin helg, ta hand om varandra!

Lämna en kommentar