3 saker från ”att göra listan”/dag

En tid har jag nu haft som mål att varje dag få tre saker gjorda ur ”att göra listan”. Efter att dessa tre är gjorda, kan jag göra något extra om orken/tiden finns. Eller så tar jag det bara lilla lugna resten av dagen.

Det var då jag var på en föreläsning häromsistens som jag fick tipset om det här, och det har fungerat rätt bra. Jag har känslan av att jag är mindre stressad då jag vet att jag inte behöver koncentrera mig på hela listan, utan endast tre saker ur den. Vilka det blir då som jag gör, beror på hur pass viktiga dom är, och vad lusten är att göra just den dagen.

Så, idag har jag fixat papper till en läkare, som hen bett mig om, fixat en returnering till ett företag, och funderat på kommande helgs försäljningsdag. Dessutom har jag också hunnit med lite annat också.  I morgon får vi se vad jag hinner/orkar med, då det blir en äventyrsdag mestadels av dagen. Men eftersom jag hann med mera än tre saker idag, så tar jag inte det så hårt om jag inte hinner med så mycket imorgon innan det bär av.

Nu ska jag ännu fixa till en beställning, före jag tar natt och väntar med spänning på morgondagens program.

Lämna en kommentar