Plättkalas m.m.

Så har 2 dagar ”försvunnit” igen och snart är det helg. Jag brukar inte ha skillnad på vardag och helg, men på sista tiden har jag börjat längta till helger jag också, precis som flera andra. Vet inte varför, men kanske för att jag försöker att ta det lite lugnare nuförtiden, än vad jag gjorde t.ex. före jul. Och då är det för det mesta helgerna som blir lite lugnare.

Hursomhelst, dessa 2 dagar som förflutit nu sedan jag skrev sist har innehållit allt från social samvaro, jobb till föreningsmöte. Igår bar det bl.a. av på plättkalas till en kompis, före vi skulle på gemensamt årsmöte. Där fick jag också stifta bekantskap med deras härliga hundvalp.

Idag har jag varit social med mina egna 4-benta fröknar, som har varit lite smått famnsjuka, antagligen för att matte var borta så många timmar igår. Bl.a så har jag och minstingen Luna både suttit bredvid varann i varsin rullstol, men också i samma rullstol.

I morgon är det fredag, då är det dags för lite simningen samt ett program som jag återkommer till i morgon.

Härmed passar jag på att önska alla en fin helg!

Lämna en kommentar