Det här med att söka jobb…

En trött hjärna skriver inlägget ikväll. Jag har haft en hemmadag, men vet inte varför jag känner mig såhär ”degig” trots det. Kanske det har att göra med att jag haft många bollar i luften, trots att jag varit bara hemmavid. Kanske är orsaken annan…

Solen har visat sig från sin bättre sidan idag, så på eftermiddagen blev det en promenad tillsammans med min ena fyrbenta fröken, Luna. Annat jag har pysslat på med är att jobba lite med både Träffpunkt och försäljningsjobbet. Jag har även fixat till min CV lite, eftersom jag planerar att skicka in den till en arbetsplats. Ja, ni läste rätt..ni som känner mig vet att jag inte har sökt jobb på åratal på ”traditionellt vis”, men häromsistens fick jag ”nys” om ett jobb som en annan person med funktionsnedsättning haft tidigare. Så nu tänkte jag försöka igen, få se då om det lyckas. Åtminstone hoppas jag det 🙂

Varför har jag inte sökt jobb då? Jo, orsaken är enkel; jag blev evinnerlig trött på alla nej jag fick på de otaliga ansökningarna jag skickade till diverse arbetsplatser, så jag gav upp. En enda arbetsintervju har jag varit på, och det var då jag sökte jobb som telefonförsäljare. Och det jobbet fick jag också, och blev en erfarenhet rikare som försäljare. Vilket inte var dumt.
Lämna en kommentar