Pizza och styling kväll

Igår var det då dags för en tjejkväll, så på sena eftermiddagen satte jag mig i bilen för att hämta några av tjejerna och så bar det till Närpes.


Vi började kvällen med att äta oss mätta på Pizzeria Casa. Jag provade en ny sorts pizza med en del sallad på + barbeque sås och en del annat. Den fick helt klart godkänt.

Efter att magarna var fyllda så fortsatte vi färden till Angel´s Syatelje där vi provade kläder i flera timmar och fick också en del fina klädtips av ägaren själv. Det är rätt spännande att vara på stylingkvällar, man kan bli ganska förvånad ibland över vilka kläder man passar i 🙂
Vad gäller företaget i sig så rekommenderar jag att ni åker dit och ser vad ni hittar i hyllorna. Det som är en stor fördel för t.ex. en rullstolsburen kund där, är att man kan få ta hem och prova kläder också, i lugn och ro.
Så, idag blir det att prova lite byxor innan jag åker på erfarenhetsuppdrag 🙂

Eftersom gänget jag var med vill vara lite anonym, så får det bli en bild av det sött och salt som Erika bjöd på under kvällen 😉


                                        Härmed önskar jag alla en fortsatt fin fredag!Lämna en kommentar