Berättelse + bildvisning ur en bråkdel av mitt liv

Igår fick jag äran att spendera några timmar tillsammans med trevliga qvinns i en församling här i trakterna.Kvällens tema var ”Mitt liv”. Men eftersom jag har varit med om en hel del i mitt liv, så fick det bli en bråkdel av det som jag berättade. Mitt ”huvudmål” för ”föreläsningen” var att få fram att man kan uppleva en hel del trevliga inslag i sitt liv trots att man har funktionsnedsättning, men även lite av det tråkiga i livet lyfte jag fram. För att få fram budskapet bättre så visade jag en del bilder, bl.a på någon resa jag gjort och någon bild från naturen.

Som sagt, det blev en fin stund där jag fick, tacksamt nog, fick en del frågor också. Annars tycker jag det är rätt svårt att veta vad man skall berätta, så därför är jag glad att jag får respons bl.a genom att folk ställer frågor.

Kvällsstunden varvades med både fika och sång/musik. Om någon av de närvarande läser bloggen, så vill jag passa på att tacka er för ert fina välkomnande av mig som kvällens gäst.

Kvällen fick avslutas med att jag fick äran att få lite malet kött av en jägare som deltar i årets älgjakt, så det tackar jag för. Jag har funderat vad jag ska hitta på för nytt recept att prova på, får se vad det blir 🙂


Lämna en kommentar