Omval till FSD:s kretsstyrelse i Österbotten

En nöjd mig efter en smått hektisk vecka

En smått turbulent vecka som till sist slutade helt okej, är snart slut. Mestadels av veckan har inneburit en del tekniska problem, men då helgen kom så började ett och annat ”falla på plats”.

Så helgen har jag spenderat med att försöka jobba undan sådant jag inte hunnit med. Men jag har även hunnit sitta på kommunalvalskandidat skolning, och varit och pulkat.

Min fyrbenta filmstjärna

Jag började gårdagen med att sitta på FSD:s skolning(https://fsd.sdp.fi/), innan jag tog emot filmaren Valeria(https://www.valeria.fi/) som filmade mig lite här hemma(även min katt Simba ville agera lite filmstjärna 😀 ) innan vi begav oss till Öjberget där hon filmade mig då jag åkte pulka. Resultatet av filmningen ska bli en film om mitt liv.

FSD Österbotten hade också sitt årsmöte igår, och där blev jag återvald i dess Kretsstyrelse. Det är en ära att få vara med på diverse ställen och försöka påverka i frågor som t.ex. handlar om likvärdighet, integrering och tillgänglighet.

Ikväll återstår ännu att beställa produkter som kunder ska ha, och så ska jag fortsätta studera Försäljning och Marknadsföring.

Önskar alla en bra, kommande vecka!

Lämna en kommentar