Mycket har varit på gång..

sedan jag hann uppdatera bloggen. Bl.a. ett hastigt påkommet verkstads-besök med ”Smurfen” blev det häromdagen då jag skulle i jobb. Flera lampor lyste på instrumentbrädet och jag blev i smått panik :O Men, efter några timmar var det fixat och det visade sig att jag hade fått punktering :O 🙁 Alltid lite nervöst är det då man ska besöka verkstad, tur att det finns trevliga och serviceinriktade servicemän, som gör att besöket sist och slutligen kan bli riktigt trevligt, om det vill sig 😉
I torsdags var det dags för matlagningskurs. Mina kunskaper/idéer då det gäller matlagning är för det mesta lite på noll, så det är trevligt att få lite ”puff” på sig. Den kvällen bakade vi semlor, gjorde pastasallad och vaniljkräm med sylt till, som verkligen blev ”smarrigt”.
Helgen har gått i födelsedagskalas samt pubkvälls-anda. 2 av mina lite äldre bekanta har firat sina värdiga födelsedagar och igår kväll arrangerades pubkväll i byn. Där agerade jag som funktionär; hjälpte till bl.a. i ”biljettluckan” och i köket.
En riktigt ”prima” helg med härliga vänner och bekanta. Bortsett från vädret som verkligen varit alltifrån det bästa; regn, ishalka..:( Så att köra, både rullstolen och bilen, samt att förflytta sig i/ur bilen har varit en stor utmaning de sista dagarna. Men, det har gått bra, mycket tack vare medmänniskor jag har fått ha förmånen att ha omkring mig.
Till sist vill jag önska alla en fin vecka som kommer. Här nedan är ett foto från gårdagens musikfest.


Lämna en kommentar