1a veckan med utökad arbetstid

Idag hade vi vårt Loppis-café öppet för första gången på jobbet. Det var flera som kom för att njuta av våra goda våfflor och satt och pratade bort en stund. Vi hann också med en liten kortspels-runda, där det tyvärr inte gick så bra för mig 😉
Det har kommit mycket snö nu igen sedan förra natt, så det var lite spännande att bege sig ut på vägarna i morse. Men jag hade tur, de hade hunnit ut och ploga den stora vägen i alla fall. Väl hemma blev det att spendera lite tid hos grannen. Det är så trevligt att diskutera med henne, vi pratar både allvarliga och mindre allvarliga ämnen. Idag var det förstås vädret som var en av ämnena.
Väl hemma så blev det en mys-stund med Simba, som verkade vara glad då jag äntligen kom hem efter att inte ha hittat ytterdörren fastän jag hade rört mig på gården 😉
Som avslutning på dagen blev det en hel del e-post skrivande. Tänk vad mycket e-post meddelanden det kan bli ibland både ”hit och dit”. Dagens meddelanden hade en del att göra med min framtid, så bara vänta att se nu vad som händer härnäst 😉
I morgon är det stavgång som gäller då det blir dags för en arbetsdag på Träffpunkt Socken. Är dock osäker på om jag kan delta p.g.a. snömängden som kommit. Men, om inte, så blir det att vara inne och umgås med andra istället eller också jobba lite med kontorsarbete. Det återstår att se.


Lämna en kommentar