Pyssel och annat trevlig avslappning en hal och grå måndag

Hujeda vilken halka som vi har drabbats av ute..:O Idag har jag bara stuckit ut näsan utanför dörren då jag släppt ut/in Simba. Det är så skönt med dagar som dessa, då man inte behöver se på klockan något, utan göra precis vad man vill. Jag har bl.a. gjort vändags-kort, jobbat lite, tittat på tv. Nu när jag sitter här och ”plitar ner” dagens innehåll, slår det mig plötsligt att det är ett tag sedan jag hade en sådan här dag, där jag verkligen slappnat av. Men skönt har det varit..och kanske bra också med tanke på att förra nattens sömn blev det lite ”sådär” med. Min kära boende-kompis Simba tyckte nämligen inte jag skulle behöva sova, utan istället skulle jag vaka och höra på då hon lekte med bl.a. sitt älsklings-möss. Men, till sist fick hon nog lov att gå ut för att leka med andra möss.
Men nu ska jag börja ta natten igen. I morgon är det dags för lite massage och på kvällen bär det av på möte inom kommunalpolitiken. En dag med lagom program, vill säga.

Lämna en kommentar