Mitt företag ”MaskrosStina”

Nu har jag  utvidgat mitt företag, så nu erbjuder jag även tjänster inom jobbet som erfarenhetsexpert inom psykisk ohälsa och missbruk/funktionsnedsättning. Vad innebär det då? Jo, att jag åker runt till t.ex. skolor, daghem, arbetsplatser och föreningar och berättar om mitt liv som rullstolsburen eller som anhörig till alkoholmissbrukare. Dessutom idkar jag samtalstjänst till personer med funktionsnedsättnig samt arbetslösa personer i åldern 18-50 år.

Syftet med föreläsningarna är att bl.a. visa att man behöver inte sitta ensam hemma trots funktionsnedsättning, bara man har rätt stöd och hjälp från samhället. Men jag tar även upp saker som är mindre trevliga som man kan råka ut för.
Syfte med min berättelse om att vara anhörig till alkoholmissbrukare, är att jag vill inge hopp om att livet kan bli bättre trots att det ser mörkt ut då man är mitt i livet som anhörig.

Mitt syfte med samtalstjänst är att jag vill försöka få dig som mår dåligt, att se ljust på livet.

Har du någon gång funderat över hur det är att köra rullstol? Nu har du chansen att prova. Säg till så kommer jag och lägger upp en rullstolsbana.

Vill du veta mera eller boka in en träff? Hör av dig!Lämna en kommentar