Fortsatt planering av företaget och bokning av tidningsintervju

Dagen började med ett möte med en representant från VASEK där vi bl.a. diskuterade nya företagets taxa. Ett givande möte med svar på flera av mina frågor. (Ja, frågorna tycks inte ta slut, det kommer nya hela tiden vad gäller företaget och dess framtid. Kommer jag att lyckas eller misslyckas? Har jag glömt att tänka på något som jag borde tänkt på?)

Sedan bar det av hem en sväng innan jag for till Malax för att få lite massage. Det blir en hel del jobb vid datorn nu, så det kändes skönt att få lite ompyssling. Samtidigt passade jag på att diskutera min företagsidé med både min nuvarande fysioterapeut och en annan fysioterapeut som jobbat med mig sedan jag var barn. Jag ville bl.a veta hur dom ser mig som företagare, tycker dom att jag skulle klara av att driva det här företaget? Och, jo, jag fick godkänt samtidigt som de gav mig goda råd, vilket jag är tacksam över. Det känns bra att få det av folk som känt mig i snart 40 år, då de vet lite hur jag är som person.

På eftermiddagen hände det en hel del; bl.a fick jag svar från en tidning som jag hade mailat till, att de var intresserade av att göra en intervju med mig om mitt nya företag. Så nästa vecka bär det av på det.
Vidare blev jag bjuden på en hel del gott under mitt besök hos en klient, som var glad över att få lite sällskap. Under tiden med hen föreslog jag ett sorts jobb för personen ifråga, vilket också uppskattades. Så medan jag var där sattes ”den bollen i rullning”.

Att jag dessutom fått flera fina ord från då jag var och besökte en förening häromsistens och berättade om mitt liv, har gjort min dag till en riktigt bra dag.

Lämna en kommentar