Min påskhelg som har varit både lugn och ut på vägarna

Skidspåret i Taklax, Korsnäs

Ja, den har varit på både lugn, och med program. På bilden ovanför deltog jag, tillsammans med en personlig assistent på Påskjakten som min hemkommun ordnade. Det gick ut på att man skulle åka runt i kommunen och leta efter QR koder, och för varje kod man hittade så har man chans att vinna priser som företag i kommunen har sponsorerat. Mitt företag MaskrosStina(http://www.maskrosstina.fi) har sponsorerat företagets ena specialdesignade änglaprodukt, som ni ser en bild på här:

Edvinsstigen

På söndag blev det en tur till Korsholm-Vasa. Den dagen hann jag med ett besök på Edvinsstigen för att hälsa på en del av de häftiga statyer. P.g.a att det var smått utmanande att köra med rullstolen där p.g.a snö, så kunde vi inte gå hela området. Men vi tar det en annan gång 🙂

Efteråt bar det iväg till Bernys för att avnjuta en kaffe och Arnolds donits i bilen innan jag skjutsade hem kompisen igen innan jag styrde kosan hemåt.

Kort sagt, påsken har varit helt okej, med både lite lugnt men också med socialt umgänge. Så nu blir det att fortsätta veckan med i huvdsak studier och företagsjobb.

Den ståtliga Replotbron, vilken är smått läskig att köra över, tycker jag.

Hoppas att ni har haft en bra påsk också!

Lämna en kommentar